Cookie Consent Over – Kindertrendrede

Dit is de KinderTrendrede

De KinderTrendrede is een alternatieve troonrede en een belangrijk trenddocument voor de lokale politiek, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.

Ontdek wat we doenDoe mee!

Zo ontstond de KinderTrendrede

De KinderTrendrede is het jonge zusje van de nationale Trendrede dat tien keer is voorgedragen in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en uitgroeide tot een belangrijk trenddocument voor landelijke politieke partijen, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.  

De Trendrede gaat over de toekomst. Maar kinderen, die de toekomst zijn, ontbraken. In 2017 startten Tony Bosma van Extend Limits, Erica Bol van TeachtheFuture en stadmaker PakhuisB daarom met elkaar de KinderTrendrede.

lees verder

Voorgaande kinderTrendrede edities

Initiatiefnemers

Teach the Future

Is een stichting opgezet met als doel jongeren beter voor te bereiden op de veranderende toekomst. Dit doen we door, samen met andere partijen, de toekomst centraal te stellen als leermiddel.

Bekijk de website

Extend Limits

Extend Limits is één van de initiatiefnemers van de Trendrede met als doel de discussie en besluitvorming op sociaal-maatschappelijk vlak verder op weg te helpen.

Bekijk de website

Pakhuis B

Pakhuis B is een broedplaats in Breda waar mensen met elkaar werken aan een slimme, groene en gezonde stad. We jagen aan en verbinden mensen die slimme, nieuwe oplossingen zoeken of juist hebben.

Bekijk de website

Partners

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over dit initiatief of samen met ons de toekomst van onze kinderen vormgeven? Neem vooral contact met ons op door het formulier in te vullen.